Lokacije

Lokacija Ruzveltova

Gym and Fitness klub Viktorija svojim posetiocima nudi optimalne uslove za adekvatno vežbanje. Bilo da ste ljubitelj aerobika, pilatesa ili workout trening, ovo je pravo mesto za vas. Nezaobilazna smo stanica svih onih koji brinu o svom zdravlju, fizičkoj kondiciji i dobrom izgledu.

Od velikog značaja za zdravlje svakog čoveka i normalno funkcionisanje organizma je bavljenje nekim sportom ili rekreacijom. Gym and fitness viktorija je idealno mesto, gde u prijatnoj atmosferi možete da oblikujete svoje telo do savršenstva i održite zavidnu kondiciju. Dostupni su vam personalni, grupni i kolektivni treninzi. Vežbanje u našem fitness klubu omogućeno je uz nadzor stručnih instruktora i trenera koji su tu da vam pomognu, olakšaju i pospeše vežbanje, kao i da vas posavetuju i ukažu na moguće greške.

Lokacija Borča

Odvažno i sigurno ste odlučili da se pokrenete i konačno počnete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Jedini problem je to što se godinama niste pomerili iz svoje fotelje ili od radnog stola, kondicija vam je na nuli. Ne brinite, niste jedini. Uprkos opštoj svesti o potrebi za pojačanom fizičkom aktivnošcu zbog „sedelačkog" načina života, koja se u poslednje vreme naglo razvila, broj pojedinaca koji se "sezonski" odlučuju da se bave sportom i dalje raste. Rekli bismo - bolje ikad, nego nikad, a idealno bi bilo da tu zdravu naviku i zadržite.